Інтегральні зображення розв’язків стаціонарних задач теплопровідності в напівобмежених кусково-однорідних просторових середовищах - Громик, А.П.; Конет, І.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2009)
Методом інтегральних перетворень побудовано точні аналітичні розв’язки стаціонарних задач теплопровідності в напівобмежених кусково-однорідних просторових середовищах. The method of integral transformations builds the exact analytical solution of stationary task of heat conductivity for the semi limited cobbedhomogeneous space areas.