Гібридне інтегральне перетворення типу Ейлера-Бесселя-Фур’є на полярній осі r ≥ R0 >0 - Ленюк, М.П. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2009)
Методом дельта-подібної послідовності (ядро Діріхле) запроваджено інтегральне перетворення, породжене на полярній осі r ≥ R0 > 0 з двома точками спряження гібридним диференціальним оператором Ейлера-Бесселя-Фур’є. By the method of delta-shaped sequence (Dirichlet kernel) it is introduced the integral transform, generated on the polar axis with two contact points by hybrid differential Eiler-Bessel- Fourier operator.