Сумісне наближення класів ψ-інтегралів сумами Валле-Пуссена, близькими до сум Фур’є - Сорич, Н.М.; Сорич, В.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2009)
Знайдено асимптотично точні рівності для лінійних комбінацій класів згорток при наближенні їх сумами Валле-Пуссена, близькими до сум Фур’є, в метриці С. The asymptotically precise equalities for linear combinations of classes of rolls approximated by Vallee-Poussin’s sums approximate to the Fourier’s sums in C-metric have been found.