Обчислення невласних інтегралів за власними елементами гібридного диференціального оператора Лежандра-Ейлера на полярній осі - Тарновецька, О.Ю. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2009)
Методом порівняння розв’язків, побудованих на полярній осі з однією точкою спряження для сепаратної системи диференціальних рівнянь Лежандра та Ейлера методом функцій Коші й методом відповідного гібридного інтегрального перетворення, обчислено поліпараметричну сім’ю невласних інтегралів. By the method of comparison of decisions, built on the polar axis with the one contact point for the separate system of differential equalizations of Lezhandra and Euler by the method of functions Koshi and by the method of the proper hybrid integral transform, polyparametric family of infinite integrals is calculated.