Необхідні, достатні умови, критерії та умови єдиності відносної чебишовської точки системи обмежених замкнутих опуклих множин, які неперервно змінюються - Гнатюк, Ю.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Встановлено необхідні, достатні умови, критерії та умови єдиності відносної чебишовської точки системи обмежених замкнутих опуклих множин, які неперервно змінюються. The necessary, sufficient conditions and criteria of Chebyshev point of system bounded closed convex sets, which change constantly and its uniqueness are established.