70-річчя академіка НАН України Сергія Андрійовича Андронаті (Украинский химический журнал, 2010)
19 вересня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі біоорганічної і медичної хімії доктору хімічних наук, професору, академіку НАН України Сергію Андрійовичу Андронаті.