Критерії чебишовської точки системи опуклих обмежених замкнених множин, які неперервно змінюються, відносно скінченновимірного підпростору - Гудима, У.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
У статті встановлено критерії чебишовської точки деякої системи опуклих обмежених замкнених множин лінійного над полем комплексних чисел нормованого сепарабельного простору, які неперервно змінюються, відносно скінченновимірного підпростору цього простору. In the article there established the criteria Chebyshev point of a system of convex bounded closed sets of linear over the complex numbers a separable normed space which is continuously changing relatively a finitedimensional subspace of this space.