Коефіцієнти Фур’є функцій із загальних симетричних просторів - Кирилов, С.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Отримані деякі нові оцінки коефіцієнтів Фур’є функцій з симетричних просторів. Some new estimates of the Fourier coefficients for functions from symmetrical spaces are obtained.