Наближення розривної функції за допомогою розривних сплайнів - Литвин, О.М.; Першина, Ю.І. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
У роботі пропонується метод наближення розривної функції однієї змінної за допомогою розривного сплайну, використовуючи метод мінімакса. In work the method of approach of explosive function of one variable by means of an explosive spline is offered, using a minimax method.