До питання збіжності модифікованого колокаційно-ітеративного методу розв’язування крайових задач для звичайних диференціальних рівнянь з параметрами - Поселюжна, В.Б. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Розглядається питання застосування колокаційно-ітеративного методу до розв’язування крайових задач для звичайних диференціальних рівнянь з параметрами. Побудовано алгоритм методу, встановлено достатні умови його збіжності. The question of collocation-iterative method appliance concerning the boundary problem solution for the simple differential equations with parameters is substantiated. The methods algorithm is built, and sufficient conditions for convergence are found here.