Сумісне наближення класів функцій високої гладкості інтерполяційними тригонометричними поліномами в середньому - Сорич, Н.М.; Сорич, В.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Встановлено асимптотично точну оцінку похибки сумісного наближення класів функцій високої гладкості інтерполяційними тригонометричними поліномами в метриці простору L1. The asymptotically precise estimation of the joint approximation error of classes of functions with high smoothness by interpolation trigonometric polynomials in the δ-metric has been established.