Моделі агрегатування об'єктів навчального контенту на базі систем інформаційних технологій - Манако, А.Ф. (Інститут програмних систем НАН України, 2004)
Запропоновано моделі агрегатування об’єктів навчального контенту та підхід до їх будування і практичної
реалізації на базі систем інформаційних і навчальних технологій. Agregation models for learning content objects and approach to their creation and implementation based on information
and learning technologies is suggested.