Перенесення початкової умови для рівняння теплопровідності - Копець, М.М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Для рiвняння теплопровiдностi запропоновано алгоритм перенесення початкової умови. Цей алгоритм забезпечує стiйкiсть процедури перенесення початкової умови. For the heat equation, the algorithm of transference of the initial condition is proposed. This algorithm provides the stability of the transference.