К оценке критического давления для строго выпуклой оболочки неканонической формы - Бабенко, В.И. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Одержано апрiорнi оцiнки зверху асимптотичного значення критичного тиску для строго опуклої оболонки неканонiчної форми за двома її параметрами. Summary an a priori upper bound of the asymptotic value of critical pressure for a strictly convex shell with non-canonical shape by its two parameters is obtained.