Український корифей науково-методичного забезпечення територіального планування і управління. З нагоди 90-річчя Пили Василя Івановича (Вісник економічної науки України, 2022)
В канун 90-річчя (13.01.1932 р.) Василя Івановича
Пили, доктора економічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, академіка Академії
економічних наук України, природно виникають спогади соратників і учнів про спільні наукові справи та
його особистий вклад в українську економічну науку.