75-річчя члена-кореспондента НАН України В. М. Антонова (Вісник НАН України, 2022)
4 серпня 2022 р. виповнюється 75 років відомому вченому в
галузі обчислювальної фізики й електронної теорії твердих
тіл доктору фізико-математичних наук, професору, лауреату
Державної премії України в галузі науки і техніки (2011), премій НАН України ім. Г.В. Курдюмова (1999) та ім. С.І. Пекаря
(2009), члену-кореспонденту НАН України Віктору Миколайовичу Антонову.