75-річчя члена-кореспондента НАН України О. М. Кісельової (Вісник НАН України, 2022)
22 серпня виповнюється 75 років відомій вченій у галузі математичних методів оптимізації, теоретичної інформатики і кібернетики доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Олені Михайлівні Кісельовій.