Пошук істин в науці та виховання молоді. Ювілей Брюховецької Наталі Юхимівни (Вісник економічної науки України, 2022)
13 квітня 2022 року наукова спільнота Донбасу та
України привітала з ювілеєм доктора економічних
наук, професора, завідуючу відділом проблем економіки підприємств Інституту економіки промисловості
НАН України Брюховецьку Наталю Юхимівну.