Комбинированные квадратурные алгоритмы реализации интегральных моделей многосвязных динамических систем - Верлань, А.Ф.; Тихоход, В.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2008)
Запропоновано комбіновані квадратурні алгоритми розв’язання систем інтегральних рівнянь Вольтерри при моделюванні багатозв’язних динамічних систем. Алгоритми реалізовані в комплексі програм у системі Matlab. Combined quadrature algorithms for the systems of Volterra integral equations solving in multiply connected dynamic systems simulation are proposed. The algorithms are implemented in the Matlab system.