Математичне моделювання нестаціонарних процесів теплопровідності в напівобмежених багатошарових просторових середовищах - Громик, А.П.; Конет, І.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2008)
Методом фундаментальних функцій та функцій Гріна (головних розв'язків) побудовано інтегральні зображення точних аналітичних розв'язків алгоритмічного характеру нестаціонарних задач феноменологічної теорії теплопровідності в напівобмежених багатошарових (кусково-однорідних) просторових середовищах. Для побудови головних розв'язків залучено відповідні інтегральні перетворення Фур'є для однорідних середовищ та перетворення Фур'є на декартовій півосі з n точками спряження. The method of fundamental functions and functions of Grin (main decisions) is build the integral images of exact analytical decisions of algorithmic character of variables tasks of theory of heat conductivity in spatial environments. For the construction of main decisions the proper integral transformations of Fourier are attracted for homogeneous environments and transformation of Fourier on Cartesian half of wasp with the n points of interface.