Ланцюгово-дробова апроксимація ірраціональних та трансцендентних передатних функцій об’єктів з розподіленими параметрами - Іванюк, В.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2008)
Розроблено та реалізовано алгоритми ланцюгово-дробової апроксимації ірраціональних та трансцендентних передатних функцій об’єктів з розподіленими параметрами, досліджено точність наближень. It is developed and realised algorithms of chain-fractional approximation of irrational and transcendental transfer functions of objects with the distributed parameters, it is investigated accuracy of approach.