75-річчя члена-кореспондента НАН України М. В. Кіндрачука (Вісник НАН України, 2022)
21 вересня виповнюється 75 років доктору технічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Мирославу Васильовичу Кіндрачуку.