70-річчя члена-кореспондента НАН України Ю. Г. Шкуратова (Вісник НАН України, 2022)
23 вересня 2022 р. виповнюється 70 років завідувачу кафедри
астрономії та космічної інформатики Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, лауреату Державної
премії УРСР в галузі науки і техніки доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України
Юрію Григоровичу Шкуратову.