Особенности методов решения интегральных уравнений Вольтерра I рода - Одокиенко, С.Н. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2008)
В роботі розглядаються особливості методів розв’язання інтегральних рівнянь Вольтерра першого роду. Відмітна особливість даного класу задач полягає в необхідності досліджень на стику традиційних чисельних методів і методів розв’язання некоректних задач. In the present work the features of methods of solution of Volterra integral equations of the first kind are researched. The distinctive feature of this class of tasks consists in conducting in case of their solution of researches on the joint of traditional numeral methods and methods of solutions of incorrect tasks.