Із зали засідань Президії НАН України (10 серпня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 10 серпня 2022 року розглядалися такі питання: надтверді матеріали для оборонної промисловості та повоєнного розвитку України (доповідач — доктор технічних наук О.О. Бочечка); науково-технічне забезпечення організації виробництва і сертифікації сучасної вітчизняної високовольтної кабельно-провідникової продукції (доповідач — член-кореспондент НАН України А.А. Щерба); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.