90-річчя члена-кореспондента НАН України Б. П. Мацелюха (Вісник НАН України, 2022)
2 жовтня 2022 р. виповнюється 90 років відомому мікробіологу
і генетику доктору біологічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Богдану Павловичу Мацелюху.