75-річчя члена-кореспондента НАН України А. М. Гупала (Вісник НАН України, 2022)
4 жовтня 2022 р. виповнюється 75 років відомому вченому в галузі теоретичної інформатики та біоінформатики члену-кореспонденту НАН України Анатолію Михайловичу Гупалу.