75-річчя члена-кореспондента НАН України О. В. Толмачова (Вісник НАН України, 2022)
24 жовтня 2022 р. виповнюється 75 років відомому вченому
в галузі фізики твердого тіла доктору фізико-математичних
наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Олександру Володимировичу Толмачову.