Гирич І. Українська історія: через ідентичність до держави - Демченко, Т. (Сiверянський літопис, 2022)
Рецензія на книгу: Гирич І. Українська історія: через ідентичність до держави. Київ: Українські пропілеї, 2021. 270 с. Review : Hyrych I. Ukrainian history: through identity to the state. Kyiv: Ukrainian Propylaea, 2021. 270 p.