Соболь Ю.О., Чепурний В.Ф. Цеглинка для рідного храму. Історія відродження Чернігівської єпархії (1989–2002 рр.): зб. матеріалів - Гордієнко, Д. (Сiверянський літопис, 2022)
Рецензія на книгу: Соболь Ю.О., Чепурний В.Ф. Цеглинка для рідного храму. Історія відродження Чернігівської єпархії (1989–2002 рр.): зб. матеріалів. Чернігів: Десна Поліграф, 2020. 186 с.: іл. Review : Sobol Yu.O., Chepurnyi V.F. A brick for the native church. History of
the revival of the Chernihiv Diocese (1989–2002): collection. materials. Chernihiv: Desna Polygraph,
2020. 186 p.: illustrations.