Лозовий О.М. Із павутиння часу - Голець, В. (Сiверянський літопис, 2022)
Рецензія на книгу: Лозовий О.М. Із павутиння часу. Олександрія, 2021. 159 с. Review : Lozovy O.M. From the web of time. Alexandria, 2021. 159 p.