Адруг А.К. Декоративне мистецтво Чернігова другої половини ХVІІ – початку ХVІІІ ст. - Рижова, О. (Сiверянський літопис, 2022)
Рецензія на книгу: Адруг А.К. Декоративне мистецтво Чернігова другої половини ХVІІ – початку ХVІІІ ст. Чернігів: SCRIPTORIUM, 2022. 152 с.: іл. Review : Adrug, A.K. Decorative art of Chernihiv of the second half of the 17th – beginning of the 18th century. Chernihiv:
SCRIPTORIUM, 2022. 152 p.: il.