Дмитрієнко Марія Федорівна (Український історичний журнал, 2022)
22 травня 2022 р. на 88-му році життя відійшла у Вічність відома українська історикиня, журналістка, громадсько-культурна діячка Марія Федорівна Дмитрієнко.