Кошель О. Духовенство Правобережної України в національно-культурному і духовно-освітньому відродженні (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.) - Донік, О. (Український історичний журнал, 2022)
Рецензія на книгу: Кошель О. Духовенство Правобережної України в національно-культурному і духовно-освітньому
відродженні (друга половина ХІХ – початок
ХХ ст.) / За ред. О.Добржанського. – Кам’янець-Подільський, 2022. – 584 с.