Удосконалення державного регулювання діяльності постачальників у сфері житлово-комунального господарства України - Брадул, С.В.; Бєлєнцов, В.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Обґрунтовано інноваційний підхід до цільового стимулювання й удосконалено методику моніторингу результатів діяльності постачальників у сфері житлово-комунального господарства, спрямованих на підвищення їх соціальноекономічної ефективності в національній економіці.
Ключові слова: житлово-комунальні господарства, інноваційний підхід, постачальники, національна економіка. Обоснованы инновационный подход к целевому стимулированию и усовершенствована методика мониторинга результатов деятельности поставщиков в сфере жилищно-коммунального хозяйства, которые направлены на повышение их социально-экономической эффективности в национальной экономике.
Ключевые слова: жилищно-коммунальные хозяйства, инновационный подход, поставщики, национальная экономика. The grounds are given for the innovative approach to target stimulation and the technique of monitoring the work of delivers in the housing and communal facilities of Ukraine. They are aimed at enhancement of their socio-economic efficiency in the national economy.
Keywords: housing and communal facilities, innovative approach, delivers, national economy.