Антикризове управління – превентивний захід попередження банкрутства - Телін, С.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто проблему антикризового управ¬ління підприємством, наведено існуючі механізми і моделі, визначено їх особливості, урахування яких дозволить підвищити ефективність її розв’я¬зання.
Ключові слова: банкрутство, антикризове управління, економічні моделі, реструктуризація, неплатоспроможність. Рассмотрена проблема антикризисного управления предприятием, приведены существующие механизмы и модели, определены их особенности, учет которых разрешит повысить эффективность ее решения.
Ключевые слова: банкротство, антикризисное управление, экономические модели, реструктуризация, неплатежеспособность. The paper considers the problem of anti-crisis management, describes existent mechanisms and models, identifies their characteristics, consideration of which would increase the effectiveness of its solution.
Keywords: bankruptcy, anti-crisis manage-ment, debtor, economic models, restructuring, insol-vency.