Досягнення і проблеми у діагностиці туберкульозу сільськогосподарських тварин - Дяченко, Г.М.; Кравченко, Н.О. (Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України, 2006)
Дається огляд літературних даних, що стосуються класичних і
сучасних методів діагностики туберкульозу. Описані переваги та
особливості їх застосування в лабораторній практиці ветеринарної і гуманної медицини. Представлен обзор литературных данных относительно классических и современных методов диагностики туберкулеза. Описаны
преимущества и особенности их применения в практике лабораторий ветеринарной и гуманной медицины. There is literary information as for classic and so modern methods of
tuberculosis diagnostics. Advantages and peculiarities of their usage in
practice of veterinary and human medicine laboratories are described.
Key words: tuberculosis diagnostics, classic methods, immunoenzymatic
assay, роlymerase chain reaction (PCR).