Синтез нітрилів 1-|2-(1,3,4-оксадіазоліл)етил|-1Н-піразол-4-карбонової кислоти - Братенко, М.К.; Панасенко, Н.В.; Вовк, М.В. (Украинский химический журнал, 2011)
Розроблено метод синтезу нітрилів 1-[2-(1,3,4-оксадіазоліл)етил]-1Н-піразол-4-карбонової кислоти, який базується на простих перетвореннях доступних 1-[2-(карбокси)етил]-4-формілпіразолів. Разработан метод синтеза нитрилов 1-[2-(1,3,4-оксадиазолил)этил]-1Н-пиразол-4-карбоновой кислоты, основанный на простых превращениях доступных 1-[2-(карбокси)этил]-4-формилпиразолов. The method of synthesis оf 1-[2-(1,3,4-oxadiazolyl)ethyl]-1H-pyrazole-4-carbonitrile based on the simple transformations of accessible 1-[2-(carboxy)ethyl]-4-formylpyrazole has been developed.