Владиславу Володимировичу Гончаруку — 70 (Украинский химический журнал, 2011)
20 жовтня виповнилося 70 років відомому вченому у галузі фізичної хімії, колоїдної хімії, хімії, фізики, біології і технології води академіку НАН України Владиславу Володимировичу Гончаруку.