VI Український з’їзд з електрохімії - Глущак, Т.С. (Украинский химический журнал, 2011)
19—23 вересня 2011 року в Дніпропетровську відбувся VI Український з'їзд з електрохімії. Організатори з'їзду— наукова рада НАН України з проблеми "Електрохімія", Український державний хіміко-технологічний університет, Дніпропетровський національний університет їм. О.Гончара. Інститут загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України. У роботі з’їзду приймали участь більше 160 делегатів. що представляли майже всі регіони України, а також вчені з Росії, Польщі, Білорусії, Молдови, Чілі та Ізраїлю. Було зроблено 107 усних доповідей (з них 22 ключові) та біля 60 стендових.