У тенетах статистичних "подібностей" - Потєхіна, І.Д.; Рудич, Т.О.; Дяченко, О.В.; Козак, О.Д. (Археологія і давня історія України, 2021)
Рецензія на статтю Ю. В. Долженка та В. В.
Ткача "Два поховання культури кулястих амфор з урочища Заболоття 3 (археологічний та антропологічний аспекти)", Емінак, 2021, 2. The Review of the Paper by Yu. V. Dolzhenko and
V. V. Tkach «Two Burials of Globular Amphora Culture
at Zabolottia 3 Natural Boundary (Archaeological
and Anthropological Aspects)», Eminak, 2021, 2.