Еквівалентування математичних моделей динамічних систем - Федорчук, В.А.; Дячук, О.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2009)
Розглянуто процес перетворення математичних моделей динамічних систем, заданих рівняннями зі змінними коефіцієнтами. Process of transformation of mathematical models of the dynamic systems presented by the equations with variable factors is considered.