Дисоціація карбацилфосфортриамідних комплексів лантаноїдів у неводних середовищах - Ліціс, O.О.; Кобилінська, Н.Г.; Овчинніков, В.А.; Слива, T.Ю.; Амірханов, В.М. (Украинский химический журнал, 2012)
Досліджено схеми дисоціації координаційних сполук лантаноїдів з карбацилфосфортриамідами у неводних розчинниках — ацетоні, метанолі та толуолі. Исследованы схемы диссоциации координационных соединений лантаноидов с карбацилфосфортриамидами в неводных растворителях — ацетоне, метаноле и толуоле. Schemes of dissociation of lanthanide coordination compounds of carbatsylfosfortryamides in nonaqueous solvents: acetone, methanol and toluene were investigated.