Аналітичне використання гідразонів - Сухарев, С.М.; Чундак, С.Ю.; Сухарева, О.Ю. (Украинский химический журнал, 2012)
Представлено основні напрямки використання гідразонів в аналітичній хімії, а також вказано можливість застосування цих органічних реагентів для визначення металів. Показано, що комплекси гідразонів з іонами металів є перспективними аналітичними формами в спектрофотометрії, флуориметрії та атомно-абсорбційній спектрометрії. Представлены основные направления использования гидразонов в аналитической химии, а также установлена возможность применения этих органических реагентов для определения металлов. Показано, что комплексы гидразонов с ионами металлов являются перспективными аналитическими формами в спектрофотометрии, флуориметрии и атомно-абсорбционной спектрометрии. The basic directions of the use of hydrazones in analytical chemistry presented and also the prospects of the use of these organic reagents for determination of metals it was shown. It was shown that complexes of hydrazones with the ions of metals are perspective analytical forms in a spectrophotometry, fluorimetry and atomic-absorption spectrometry.