Кінетичне визначення йоду cпектрофотометричним ферум (ІІІ)-нітрито-тіоціанатним методом у зразках молока - Трохименко, О.М.; Зайцев, В.М.; Бойченко, Д.С. (Украинский химический журнал, 2012)
Поєднано суху, з використанням К₂СО₃, високотемпературну мінералізацію проб з органічною матрицею на прикладі молока з наступним визначенням загального йоду у формі йодиду кінетичним ферум (ІІІ)-нітрито-тіоціанатним методом. Осуществлено сочетание сухой, с использованием К₂СО₃, высокотемпературной минерализации проб с органической матрицей на примере молока с последующим определением общего иода в форме иодида кинетическим ферум (ІІІ)-нитритотиоцианатным методом. Implemented a combination of dry high-temperature sample preparation of samples with the organic matrix in the case of milk and the subsequent determination of total iodine in the form of iodide by kinetic ferum (III)-nitrito-thiocyanate method.