Чепурний Василь. Сто днів Широкої війни - Шуміло, В. (Сiверянський літопис, 2022)
Рецензія на книгу: Чепурний Василь. Сто днів Широкої війни. Чернігів: Десна, 2022. 130 с. Review : Chepurnyi Vasyl. One hundred days of the Broad War. Chernihiv: Desna, 2022. 130 p.