Побудова структурних апроксимаційних моделей розподілених ланок електромеханічних систем на прикладі бурильної колони бурової установки - Карпенко, В.М.; Федорчук, В.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Розглянуто спосіб побудови математичних моделей розподілених ланок електромеханічних систем на прикладі бурильної колони бурової установки. Проведено оцінку похибки апроксимації. The way of construction of mathematical models of the distributed links of electromechanical systems on an instance of a drilling string of the drilling rig is observed. The estimation of a lapse of approximation is spent.