Імітаційно-ігровий метод сценарного моделювання в системах природокористування за умов невизначеності і ризику - Ковальчук, В.П.; Матяш, Т.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Запропоновано метод сценарного імітаційно-ігрового моделювання для прийняття рішень за умов невизначеності і ризику в природокористуванні. Метод ілюструється на прикладі екологічного обґрунтування структури режимів зрошення. It is proposed the method of scenario gaming simulation for decision making in terms of uncertainty and risk in nature management. The method is illustrated by the example of ecological ground of irrigation regimes structure.