Городенська К. Українське слово у вимірах сьогодення - Малаш, О. (Мовознавство, 2020)
Рецензія на книгу: Городенська К. Українське слово у вимірах сьогодення. Київ: Компанія "Медіа Майстер", 2019. 208 с.