Іштван Ньомаркаї (Nyomárkay István) (16.03.1937 ˗ 05.08.2020) (Мовознавство, 2020)
5 серпня 2020 року в Будапешті пішов з життя відомий угорський філолог, мовознавець, славіст, академік Іштван Ньомаркаї.